Új 3D Target !
Dátum: 2004. május 11. kedd, 22:24
Rovat: Íjászhumor


Új 3D Target !

Zebrukusz-tokmányusz
(Latin neve: Zebrukusz-tokmányusz)Zebrukusz Tokmányusz

Egyenesen a NASA fejlesztette ki az Elit hunter Íjász Egyesület részére, ellentétben a vérnyúllal, igen jámbor állat, vele semmi baj nincsen.

Az íjász versenyeken nagyon jól szerepel valószínűleg, ki sem kell karózni, ahova leállítják ott marad. Türelmes , megértő, tiszta állat, sohasem piszkít be a verseny ideje alatt. Azt hogy az amerikai géntudósok milyen alapanyagból kreálták meg azt csak találgatni lehet. Valószínűnek tartom, ez persze csak a magánvéleményem, hogy mindez nem a tudósoknak köszönhető, hanem egy állatkerti baleset.

Ugyanis szerintem úgy történt, hogy a Bostoni állatkertben egymás mellé tették a zebralányt, és az orszarvú fiút. A zebralány aki elmúlt 18 éves, rágyújtott egy cigire, ettől nem is lett volna baj, de amikor a csikket eldobta, meggyulladt alatta a szalma.

Az orszarvúról köztudott, hogy amint tüzet lát, azt rögtön el akarja taposni. Átszakította a dróthálót, és eltaposta a zebrelány okozta tüzet. A megriadt zebralány "vonalogva" nézte a tűzoltást, amelyet az orszarvú nagyon félre érthetett, mert párosodott a zebrával.

A legszörnyűbb az egészben még az, hogy ezt a fiatal borz kölyök is végignézte!!! Majd a szerencsétlen borz annyira felizgult, a látványon, hogy Ő is beszállt harmadiknak.

Így szülte meg a zebra a zebszarvút, amely csíkos ugyan, de szarva van, az orszarvúnak köszönhetően, a borz miatt a termete kissebb,

és kissé kellemetlen szagot áraszt. - De azért versenyekre jó.

Ezt a bravúrt tulajdonítják maguknak tehát az amerikai tudósok, ha-ha-ha!

Amint mondottam, ez egy egyszerű "állatkerti baleset."

írta: Szente Sándor
A hír tulajdonosa: Szabad Íjász portál
http://www.szip.hu

A hír webcíme:
http://www.szip.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=48