Felhasználó létrehozásaFőoldal | Hír küldése | Eseménynaptár | Képek | Régi képek | Fórum | Rovatok
A te felhasználód
 

Főmenü
· Főoldal
· A te felhasználód
· Ajánlj minket
· Apróhírdetés
· Enciklopédia
· Eredmények
· Eseménynaptár
· Fórum
· FAQ
· Galéria
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Mértékegység
· Régi hírek
· Rovatok
· Statisztika
· Szavazások
· Szöveges változat
· Tagok
· Témák
· Top 10

Tagok
Szia, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: cfdtrader32
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 9987

Látogatók:
Vendégek: 166
Tagok: 0
Összesen: 166

KeresésLegújabb kép  
X. Gemenc Kupa összefoglaló
Dátum: 2004. május 24. hétfő, 23:23
Rovat: Hírek
HírekA hétvégén rendezték meg a 2004. évi szezon második terepíjász minősítő versenyét. A helyszín, mint már több alkalommal, most is Érsekcsanád mellett, a Gemenci erdőgazdaság tulajdonában álló lőtér és környéke volt. Mivel, már tavaly is volt voltunk itt gondoltuk, hogy ismerős pályán tudunk majd versenyezni. A szervezők azonban alaposan ránk cáfoltak.

A pálya nyomvonala teljesen eltért a tavalyitól. Míg tavaly egy nagy tó körül voltak a célok. most a bevezető út környéken lettek elhelyezve. A megnyitón mondták, hogy mivel többen nehezményezték, hogy túl nagy volt és távoli a tavalyi pálya ezért újat készítettek. A pálya csigás szemmel, első ránézésre nem tűnt túl nehéznek. Persze erről mindenkinek saját véleménye van. A megnyitóban a szervezők megemlékeztek egy régi barátjukról majd meghallgattuk a külföldi versenyzők, himnuszát majd a magyar himnuszt. A verseny mindkét nap, eső nélkül zajlott le. Mindössze az eredményhirdetés alatt esett néhány csepp eső. A versennyel kapcsolatban mindenről az sugárzott, hogy a szervezők részéről mindenki tudja, hogy mi a dolga és mindenre gondoltak. A célok jó minőségűek, könnyen megközelíthetőek voltak. Nem volt keresztbe lövés, vagy olyan körülmény, hogy baleset történhessen. A fáradt versenyzőket vicces beszólásokkal üdvözölték az erősítőt bitorló szervezők. Az első nap finom babgulyás, a második nap pedig szarvas pörkölt volt a menü. Az első nap délutánján karate bemutatót is rendeztek, ezzel is emelve a színvonalas verseny minőségét. Persze a második nap megint voltak rendezvények, a helyi mazsorett csoport közreműködésével. A kiosztott díjak nagyon jó minőségű, igényes kupák és érmek voltak. Mindegyik érem tartalmazza a verseny nevét helyét. A megszokott kategóriák mellett jutalmazták a legjobb lövőt a vándor kupával, ezt ebben az évben Bánszky Gábor kapta aki új országos csúcsot állított fel, a legpechesebb íjászt, a legjobb női versenyzőt és így tovább.

Visszatekintve a szervezés kiváló volt és sok klub számára követendő példa lehet ez az alaposság, profi szervezés. Nagyon jó verseny volt, nagyon jó eredmények születtek (ha jól tudom 4-5 országos csúcs megdőlt), és egy picit talán több figyelmet érdemelt volna az íjászok részéről egy X. Gemenc kupa, mint amit kapott.

 
Kapcsolódó linkek
· Szabad Íjász Portál
· Több hír: Hírek
· Több hír: root


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hírek:

Jegyzet az angol íjászokról (X-XV. század) / opp tollából


Hír értékelése
Értékelés: 4
Szavazat: 1


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Copyright 2004. ZSR
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.12 másodperc