Felhasználó létrehozásaFőoldal | Hír küldése | Eseménynaptár | Képek | Régi képek | Fórum | Rovatok
A te felhasználód
 

Főmenü
· Főoldal
· A te felhasználód
· Ajánlj minket
· Apróhírdetés
· Enciklopédia
· Eredmények
· Eseménynaptár
· Fórum
· FAQ
· Galéria
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Mértékegység
· Régi hírek
· Rovatok
· Statisztika
· Szavazások
· Szöveges változat
· Tagok
· Témák
· Top 10

Tagok
Szia, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: cfdtrader32
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 9987

Látogatók:
Vendégek: 167
Tagok: 0
Összesen: 167

KeresésLegújabb kép  
Hazai siker az Alisca-Blattner Extrém Íjász kupán
Dátum: 2004. május 18. kedd, 23:17
Rovat: Hírek
HírekMár megszokottá vált, hogy az Extrém Kupához Extrém időjárás társul, így a hatalmas esőzések ellenére is az ország minden tájáról érkeztek versenyzők Vasárnap, és 115 íjász választotta hétvégi programjának az Alisca Nyilaisok népszerű Extrém kupáját, amit 5. alkalommal rendeztek Sötétvölgyben.

A versenyzők egy szerepjátékba csöppentek ami egy mesebeli „Magyar Harcos” portyázó körútját követte 16 kihelyezett célon keresztül. A repülő vaddisznó, mint mozgócél, az életnagyságú fehér Oroszlán levadászása, a réten átsuhanó vitorlás hajóról vaddisznó lövés, vagy a Falóról Krokodil lövése feledhetetlen élményekben részesítette az idelátogatókat. A pontösszesítés is kedvezően alakult, első helyen az Alisca Nyilaisok végeztek, a másodikként Kiskunhalas, a harmadik helyen a Pécsi Csák Oroszlánjai végeztek. Szőllősi Antal, a verseny főbírója gratulált Balogh László elnöknek az ötletes és kitűnő szervezéshez, bár több apróság még pontosításra szorul, és átadta a verseny fődíját, az Alisca Rádió által felajánlott Trófeát. A nap eseménye volt, hogy egyszerre készült el a Bab a’la Peti a népszerű íjász egytál és maga Peti is, a Főszakács. Osztatlan sikernek örvendtek. A nap siker sztorija az Aliscás Dudás Józsefé volt, akinek bár csigás íján szétrobbant az ideg, kölcsön íjjal fejezte be a versenyt, így is sikerült megelőznie az ország egyik leghíresebb lövőjét. A verseny legfiatalabb, legbájosabb lövője az 5 éves Kira volt Kiskunhalasról. . A következő verseny egy óriási kihívásra szólít, egy mesében lehetsz főszereplő, és legalább 51+1 célt küzdhetsz le, ha van benned kitartás és vadász szellem. De aki csak végig poroszkálja, szintén megtalálhatja számításait. Alisca Nyilais eredmények Aranyérmesek: Stier Dominik, gyerek, Olimpiai kategória, Szalai Dániel serdülő Compound, Varga Máté ifjúsági Vadász- Reflex, Tusa Gabriella ifjúsági Lány Vadász-reflex, Horváth Györgyi Női Vadász - Reflex, Kalmár József Számszeríj. Ezüst érmes: Stier Gergő serdülő Vadász-Reflex Bronzérmesek: Heberling Henrik Férfi Vadász-Reflex, Dudás József Csigás, irányzék nélküli, Major Antal Long Bow. IV. Agg Kálmán Férfi Vadász- Reflex, V.Varga Dávid, Sztyeppei Nomád, VI. holtversenyben Havasi György- Stier József Tradicionális, VI. Cseh András Férfi Vadász-Reflex kategóriában Az Aliscások a hétvégén három helyszínen állnak lővonalba, a Budapesti Diák Olimpián, az Érsekcsanádi Minősítő Terep Bajnokságon, és a Szigetvár Mozsgói Vadászversenyen.

 
Kapcsolódó linkek
· Szabad Íjász Portál
· Több hír: Hírek
· Több hír: root


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hírek:

Jegyzet az angol íjászokról (X-XV. század) / opp tollából


Hír értékelése
Értékelés: 3.75
Szavazat: 4


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hírek

Copyright 2004. ZSR
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.11 másodperc