Felhasználó létrehozásaFőoldal | Hír küldése | Eseménynaptár | Képek | Régi képek | Fórum | Rovatok
A te felhasználód
 

Főmenü
· Főoldal
· A te felhasználód
· Ajánlj minket
· Apróhírdetés
· Enciklopédia
· Eredmények
· Eseménynaptár
· Fórum
· FAQ
· Galéria
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Mértékegység
· Régi hírek
· Rovatok
· Statisztika
· Szavazások
· Szöveges változat
· Tagok
· Témák
· Top 10

Tagok
Szia, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: JaredJPaz
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 9860

Látogatók:
Vendégek: 141
Tagok: 0
Összesen: 141

KeresésLegújabb kép  
Eseménynaptár

 Ugrás a következő nézetre:Következő esemény
          
Esemény keresésEsemény keresés  nyomtatásnyomtatás


I. HÍRÖS KUPA, Kecskemét

Esemény ideje:szombat, május 28, 2016Kezdete:07:00 Verseny kiírások
Vége:szombat, május 28, 2016Vége:12:00
Kategória:Történelmi verseny   Történelmi verseny
Leírás:                                            I. HÍRÖS KUPA
                                    Történelmi, gyalogos, kvalifikációs és cél-távlövő íjászverseny  
VERSENY      Ideje:  2016. május 28. (szombat)                        Helye:             Műkertvárosi Sportcentrum (6000 Kecskemét, Szent István város 1./A.) Célja:  OB-n való indulás jogának (kvalifikáció) megszerzése, valamint az összetett (kvalifikáció + cél-távlövés) egyéni kupa elnyerése.                                                                                                                                                 PROGRAM:                  07:00 – 08:30 Regisztráció és technikai ellenőrzés
                                   08:00 – 09:00 Bemelegítési lehetőség
                                   09:00 – 09:30  Rendezvény megnyitója, majd eligazítás
                                   10:00 – től       Verseny kezdete
                                   16:00 – tól       Eredményhirdetés. (Megnyitón pontosításra kerül!)   Nevezés módja, feltételei:      Nevezni a név, életkor, kategória és az egyesület nevének megadásával az alábbi e-mail címen lehet. A határidő után beérkező nevezések helyszíninek minősülnek! A verseny nyílt nevezésű, de OB kvalifikációt csak érvényes MÍSZ versenyzési engedéllyel lehet szerezni!
 
E-mail cím:     bazsifodor@gmail.com                      Nevezési határidő:   2016. május 25. (szerda)
  A verseny jellege, díjazása: MÍSZ érvényes Történelmi Íjász Versenyszabályzatnak megfelelő szabadtéri, döntők nélküli, kvalifikációs megmérettetés és cél-távlövő (14 év felett 90 és 120 m * 14 év alatt fél távok * Próbalövés nincs!) egyéni íjászverseny. Távlövéshez legalább 7 db nyílvessző szükséges! Verseny közben íjat és vesszőket cserélni nem szabad! Kvalifikációs verseny díjazása a versenyszabályzatnak megfelelően történik. Összetett versenyen (I. Hírös Kupa)  nemenként a fehér-, illetve a kék karótól lövők 1-3. helyezettjei oklevelet, a győztesek kupát is kapnak!  
Korosztályok és nevezési díjak:                                                                                                              Gyerek (apród fiú/leány)        14 év és alatta             2000,- Ft/fő            
Kadet  (dalia/leányzó)            15-17 év között           4000,- Ft/fő                                                                        Ifjúsági (dalia / leányzó)        18-20 év között           4000,- Ft/fő                                                              Felnőtt (vitéz / fehérnép)        21-50 év között           4000,- Ft/fő                                                                  Tiszteletreméltó (férfi/nő)        51 év felett                  4000,- Ft/fő                                                           Helyszíni nevezés                   (egységesen)               5000,- Ft/fő                                                               MÍSZ versenyzési engedéllyel indulóknak 500,- Ft/fő a kedvezmény!     
Nevezési díjakat legkésőbb a regisztráció során, a helyszínen kell megfizetni! Aki az előnevezés ellenére nem jelenik meg, határidő (2016. 05.25.) előtt nem mondta le nevezését, annak ki kell fizetnie a nevezési díját! Ha a kifizetés a verseny kezdetéig nem teljesül, akkor az egyesületének többi nevezett tagjainak eredményei nem kerülnek értékelésre! 
Rendező:                         Kecskeméti Íjász Egyesület (Székhely: 6000 Kecskemét, Szent István város 1./A ) 
Levelezési cím:      6000 Kecskemét, Sztravinszkij u. 32.
Felelős vezető:       Dudás Mihály KÍE elnök              
Biztonságtechnikai ellenőr:   Benedek Tamás                     
További információ:              Gergics József         (T: +3630/965-2559)
                                               Fodor Balázs           bazsifodor@gmail.com                                     
Étkezés:  Előnevezéskor leadott külön igénylés és megjelölés esetén + 800,- Ft/fő áron („A” normál, vagy „B” kímélő), meleg ebédet biztosítunk. A verseny színhelyén büfé üzemel.
 
Íjászversenyen való részvétellel a versenyző és annak kísérői beleegyeznek, hogy róluk a verseny ideje alatt a szervezők, fénykép és videó anyagot készíthetnek, s azokat a későbbiek során nyilvánosságra is hozhatják!                      
Beküldte csakopal Ekkor 16/04/25 és elfogadta 1

Copyright 2004. ZSR
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.11 másodperc