Felhasználó létrehozásaFőoldal | Hír küldése | Eseménynaptár | Képek | Régi képek | Fórum | Rovatok
A te felhasználód
 

Főmenü
· Főoldal
· A te felhasználód
· Ajánlj minket
· Apróhírdetés
· Enciklopédia
· Eredmények
· Eseménynaptár
· Fórum
· FAQ
· Galéria
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Mértékegység
· Régi hírek
· Rovatok
· Statisztika
· Szavazások
· Szöveges változat
· Tagok
· Témák
· Top 10

Tagok
Szia, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: fulfillm1
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 10107

Látogatók:
Vendégek: 160
Tagok: 0
Összesen: 160

KeresésLegújabb kép  
Eseménynaptár

 Ugrás a következő nézetre:Következő esemény
          
Esemény keresésEsemény keresés  nyomtatásnyomtatás


Íjkészítő hétvége 2012

Esemény ideje:péntek, július 06, 2012Hírek
Vége:vasárnap, július 08, 2012
Kategória:Egyéb rendezvény   Egyéb rendezvény
Leírás:Az eddigi (mondhatom sikeres és élményekben gazdag) találkozókhoz hasonlóan várjuk azokat a jelentkezőket, akik késztetést éreznek magukban arra, hogy elkészítsék a saját íjukat, vagy csak érdeklődnek az íj készítése iránt.

Ehhez a szép, bár rögös, olykor kudarcokkal tűzdelt időtöltéshez nyújtunk segítséget olyan résztvevők közreműködésével (reményeink szerint most már külföldi résztvevőkkel), akik az íjkészítés terén (és a hozzá kapcsolódó hagyományos kézművességben) már szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttek. A három nap folyamán elméleti és gyakorlati előadások, bemutatók, foglalkozások lesznek. Ezek a foglalkozások az egy fából készült, ún. bot íjaktól kezdve, a hagyományos íjkészítés csúcsát képező szarus összetett íjakig, mindent átölelnek.

Az íj készítésén kívül lehetőség lesz a kovácsmesterség kipróbálására, valamint egyéb kézműves foglalkozások megismerésére. A találkozó alatt végig biztosítva lesz több célpontból álló pálya, ahol a készítők által bemutatott, vagy hozott íjakat lehet kipróbálni.

Érdekesnek és látványosnak ígérkezik a távlövés rejtelmeit bemutató program, melyet nemzetközi viszonylatban is elismert barátunk jóvoltából nézhetünk (élhetünk) meg. Tehát, várjuk a kicsiket és nagyokat, akik szeretnék ezt a hétvégét "hasonszőrűekkel" jó hangulatban tartalmasan eltölteni. A részvétel feltételeiről és a részletekről hamarosan itt a fórumon, a barkács részben olvashatsz majd, vagy ranti-nál privát üzenetben érdeklődhetsz. Ízelítőül néhány kép a tavalyi találkozóról: http://www.hinayana.hu/Ijkeszito2011/
Beküldte ranti Ekkor 12/03/23 és elfogadta 1

Copyright 2004. ZSR
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.09 másodperc