Felhasználó létrehozásaFőoldal | Hír küldése | Eseménynaptár | Képek | Régi képek | Fórum | Rovatok
A te felhasználód
 

Főmenü
· Főoldal
· A te felhasználód
· Ajánlj minket
· Apróhírdetés
· Enciklopédia
· Eredmények
· Eseménynaptár
· Fórum
· FAQ
· Galéria
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Mértékegység
· Régi hírek
· Rovatok
· Statisztika
· Szavazások
· Szöveges változat
· Tagok
· Témák
· Top 10

Tagok
Szia, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: MarcyM
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 9859

Látogatók:
Vendégek: 158
Tagok: 0
Összesen: 158

KeresésLegújabb kép  
Új 3D Target !
(Latin neve: Zebrukusz-tokmányusz)Zebrukusz Tokmányusz

Egyenesen a NASA fejlesztette ki az Elit hunter Íjász Egyesület részére, ellentétben a vérnyúllal, igen jámbor állat, vele semmi baj nincsen.


Az íjász versenyeken nagyon jól szerepel valószínűleg, ki sem kell karózni, ahova leállítják ott marad. Türelmes , megértő, tiszta állat, sohasem piszkít be a verseny ideje alatt. Azt hogy az amerikai géntudósok milyen alapanyagból kreálták meg azt csak találgatni lehet. Valószínűnek tartom, ez persze csak a magánvéleményem, hogy mindez nem a tudósoknak köszönhető, hanem egy állatkerti baleset. Ugyanis szerintem úgy történt, hogy a Bostoni állatkertben egymás mellé tették a zebralányt, és az orszarvú fiút. A zebralány aki elmúlt 18 éves, rágyújtott egy cigire, ettől nem is lett volna baj, de amikor a csikket eldobta, meggyulladt alatta a szalma. Az orszarvúról köztudott, hogy amint tüzet lát, azt rögtön el akarja taposni. Átszakította a dróthálót, és eltaposta a zebrelány okozta tüzet. A megriadt zebralány "vonalogva" nézte a tűzoltást, amelyet az orszarvú nagyon félre érthetett, mert párosodott a zebrával. A legszörnyűbb az egészben még az, hogy ezt a fiatal borz kölyök is végignézte!!! Majd a szerencsétlen borz annyira felizgult, a látványon, hogy Ő is beszállt harmadiknak. Így szülte meg a zebra a zebszarvút, amely csíkos ugyan, de szarva van, az orszarvúnak köszönhetően, a borz miatt a termete kissebb, és kissé kellemetlen szagot áraszt. - De azért versenyekre jó. Ezt a bravúrt tulajdonítják maguknak tehát az amerikai tudósok, ha-ha-ha! Amint mondottam, ez egy egyszerű "állatkerti baleset."

Szente Sándor

© Szabad Íjász portál . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-06-11 (3910 olvasás)

[ Vissza ]
Copyright 2004. ZSR
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldalkészítés: 0.10 másodperc